Headset til Detailhandel

Overalt i detailhandlen bliver det mere og mere afgørende, at butikkerne kan yde den optimale service overfor deres kunder og dermed opnå en vedvarende vækst.
De visionære detailbutikker prioriterer derfor teknologiske investeringer højt i forhold til, at være på forkant med de konstant skiftende kundebehov og kundegrupper.
Et af de teknologiske investeringer der i stigende grad vinder frem på detailmarkedet er brugen af ​​lette trådløse headset, der gør det muligt for personale og ledere konstant, at kunne kommunikere sammen i hele butikken.

Samtale er den mest anerkendte og benyttede kommunikationsform over for medarbejder og kunder, hvor tiderne er under konstant forandring. Detailbutikkerne har i dag ofte tilstrækkelige arbejdsopgaver i forhold til antallet af personale.
Det er derfor yderst vigtigt at sikre, at de rigtige medarbejdere er på det rigtige steder på det rigtige tidspunkt for at optimere kundeoplevelsen.Vores nye Quail Digital Pro 7 headset system er udviklet specielt til dette formål.

Systemet gør det muligt for butikschefer, at optimere medarbejder ressourcerne hvor som helst i butikken, og dermed forbedre produktiviteten og effektiviteten.En forbedring af kommunikationen vil have direkte indvirkning på kundens og medarbejderens oplevelse.Ved hjælp af en enkelt digital kanal sikrer headsettet, at alle medarbejdere hele tiden er orienteret – i modsætning til personsøgere eller telefonsystemer, der skal besvares.

Quail Digital Pro 7 
sikre, at butikkens leder effektivt kan omfordele medarbejderne til bestemte områder i butikken efter behov – åbning af kasse, hjælp til andre afdelinger, opfyldning af varer mv.Derudover kan medarbejderne også kommunikere med hinanden – der ved straks besvare en kundeforespørgsel eller hurtigt at få nogen på butiksgulvet til at service kunderne.
Denne unikke kommunikation gør det muligt for de ansatte at arbejde sammen som et team og dermed forbedre den samlede effektivitet og produktivitet.

Kontakt Ontec på 70 20 37 00 eller send en mail til: john@ontec.dk