Headset til sundhedssektor

Quail Digital Healthcare Headset System
Er et let vægts, digitalt, trådløst kommunikationssystem med op til 30 bruger.
velegnet til læger, assistenter og kliniker hvor håndfri tale ønskes, bruges på operationsstuer, ved overvågnings stationer, kontrolrum, mulighederne er uendelige.

Systemet er special udviklet til at kunne bruges i støj fyldte områder.
Headsettet giver rent og diskret lydkommunikation mellem læger og klinisk personale og som til sikrer mere effektive arbejdsgange og behandling.
Det trådløse headset fremmer også større opmærksomhed på nøjagtighed af udført arbejde, reducerer stress og forbedre samarbejdet medarbejderne imellem, fordi kommunikation bliver så meget lettere.

Systemet er også en unik platform til undervisning og læring, fordi der er muligt for medarbejderne at deltage i fjern undervisning, seminarer og trænings sessioner.
Systemet kan via indbygget kort bruges til at optage læge notater.

På trods af minimal størrelse og den ultralette vægt (23 g – mindre end et par briller) er taletiden fra et fuldt opladet batteri op til 9 timers i standby brug og 6 timers håndfri med alle 30 brugere på systemet på samme tid.
Komforten er garanteret med hoved bøjle eller nakke bøjle så det kan tilpasses individuelt.
Vores kunder udtaler…

“Brug af Quail Digital’s trådløse headset til de daglige procedurer bidrager helt sikkert til bedre patient resultater ved at skabe et roligere miljø for kliniker og medarbejdere.”

“Vores evne til at kommunikere hurtigt og effektivt med alle medarbejder, har medført øget effektivitet og patientsikkerhed i de mange komplekse procedurer.”

Kontakt Ontec på 70 20 37 00 eller send en mail til : john@ontec.dk