Call us
Call us

+45 7020 3700

VI LEVERER OG SERVICERER, LØSNINGER INDEN FOR TELEFONI, DRIVE-THRU, IT OG NETVÆRK.

Tal med en ekspert

TELEFONSYSTEMER

– Rådgivning og vejledning
– Mobil og IP-løsninger
– Salg af mobiltelefoner
– Salg af tablets
– Bredbånd

Læs mere om telefonsystemer.

HEADSET SYSTEMER

– Rådgivning og løsningsforslag
– Drive-thru headset
– Headset til butiksløsninger
– Headset til operationsstuer
– Reparation af dit udstyr

Læs mere om Headset systemer.

LØSNINGER

– IT-løsninger
– Office 365
– MS Teams løsninger
– Netværksløsninger
– Videoovervågning

Læs mere om vores løsninger.

Med udgangspunkt i jeres behov, sælger, installerer og supporterer vi jeres omstillingsanlæg.

Ontec er certificerede i Siemens HiPath, Unify, Agfeo, Kirk,Polycom & TDC Scale,
Vi er vestjyllands største forhandler af Uni-tel produkter. Lad os rådgive dig til en løsning som både vil optimere og betyde besparelse på samme tid.

Ontec er desuden aut. installatør af Drive-in løsninger fra 3M, PARTECH & Quail Digital, og har udført mere end 600 installationer i skandinavien.

Vi er også skandinavisk eneforhandler og installatør på Quail digital Pro10 og Pro11 headset løsninger til retail og healthcare.

Fremtidssikre løsninger

Aut. partner på kommunikationsløsninger fra Unify og Uni-Tel. Vores løsninger er under konstant udvikling, nye funktioner tilføjes løbende og uden ekstra omkostninger.

Vi tilbyder

Ontec består af et stærkt team af Tele-teknikere, System-teknikere og programmører. Vi løser alle opgaver i forbindelse med kommunikation.

Certificeringer

Ontec er certificeret ved blandt andet. Unify/Siemens HiPath, Agfeo, Kirk telecom, Polycom & Dahua. Vi sørger for at være up to date med alle vores certifikater.

Vi servicerer kunder i hele landet

Vi har kunder spredt udover hele landet, ja – faktisk også flere steder i udlandet. Skal du være vores nye samarbejdspartner eller kunde, så hold dig endelig ikke tilbage og start dialogen i dag.

Se hvad vores kunder siger

 • "”Vore gæsters ekspeditioner skal fungere, uden at man skal tænke nærmere over det. Tiden er en så vigtig faktor for gæsterne i dag, at hvis de skal vente for længe på noget – f.eks. ordremodtagelse og betaling – så går de bare et andet sted hen og spiser. Vores Speakersystem fungerer stabilt, trods utallige transaktioner dagen igennem. Hvis der skulle opstå problemer, løser Ontec dem hurtigt og professionelt. Ligesom de deltager aktivt i udviklingen af vores nye restauranter med løsningsforslag og giver en personlig service over telefonen. "

  ~ Hans Erik Sækmose, Driftschef hos Kingfood Danmark A/S ~

 • "Da vi stod for en større opdatering på vores teleløsning faldt valget igen på Ontec! Betjening fra både PC og App har givet os fleksibilitet i den interne kommunikation og mulighed for hurtig formidling af beskeder fra vores kunder. Ontec er den rigtige leverandør som vil være med os i fremtiden. Dennis Villumsen, ToyJoy "

  ~ Dennis Villumsen, Monza Group ~

 • "Fingeren på pulsen gav telefoni besparelse på over 50%. En leverandør som virkelig forstår at tilpasse vores løsninger. Vores virksomhed ekspanderer, og kunsten med at tilpasse forstår Ontec til fulde, uden at udgifterne løber løbsk. Vi vil til hver en tid anbefale Ontec. Anne Mette Fischer, Sebra Interiør "

  ~ Anne Mette Fischer, Sebra Interiør ~

 • "Vi startar upp vår första Burger King restaurang i Kiruna i september och Ontec har varit den leverantör som har utmärkt sig genom att under hela processen varit väldigt kommunikativ, följt upp och besvarat alla frågor, hållt alla tider och gjort en proffesionell leverans och idrifttagning. Plus också till utbildningsmaterial via Youtube. Hälsningar Thomas & Filip Nordmark, BurgerKing Sweden"

  ~ Thomas & Filip Nordmark, BurgerKing Sweden ~

 • "Vi har hos Max Burger meget fokus på kvalitet og service og har sætter høje krav til vores leverandører. Ontec opfylder til fulde vores forventninger til vores drive-in løsning, og er 100% tilgængelige 24/7, hvis der skulle opstå problemer og er hurtige til at finde løsninger. Det er bare god service hver gang."

  ~ Michael Raffnsøe MAX ~

<>

Hold dig opdateret og følg med på vores sociale medier

Ontec er involveret i mange forskellige spændende projekter, følg med på vores facebook side som opdateres med alt det nye.