Call us
Call us

+45 7020 3700

Hvem er vi i Ontec ? Og hvad kan vi gøre for dig.

Tal med en ekspert

Hvem vi er

Ontec løser alle de problemer, en virksomhed kan blive udsat for. Lige fra design til installation og efterfølgende service og support af nye og ældre anlæg. Vi er specialister på telefoni og netværk. Vi leverer en stor mængde erhvervstelefoni i Esbjerg og Vestjylland, men yder service i hele landet.

 

Vi er uvildige i valg af teleleverandører, det betyder at vi altid kan finde den løsning, der er bedst til virksomhederne. Som oftest er fokuseret på besparelser. Vores primære produkter er Unify og Uni-tels teleløsninger. Vi håndterer dog de fleste centraltyper og yder også support på disse.

 

Ontec er desuden netværksspecialister på alle kabeltyper og fibernetværk. Er det ny installation, udvidelse eller fejlretning så har vi løsning på det, Uanset hvilken form for tele- eller netværkskommunikation du har brug for.

 

Kontakt os på 70203700 for et uforpligtende møde.

Vi servicerer kunder i hele landet

Vi har kunder spredt udover hele landet, ja – faktisk også flere steder i udlandet. Skal du være vores nye samarbejdspartner eller kunde, så hold dig endelig ikke tilbage og start dialogen i dag.

Udtalelser

 • "”Vore gæsters ekspeditioner skal fungere, uden at man skal tænke nærmere over det. Tiden er en så vigtig faktor for gæsterne i dag, at hvis de skal vente for længe på noget – f.eks. ordremodtagelse og betaling – så går de bare et andet sted hen og spiser. Vores Speakersystem fungerer stabilt, trods utallige transaktioner dagen igennem. Hvis der skulle opstå problemer, løser Ontec dem hurtigt og professionelt. Ligesom de deltager aktivt i udviklingen af vores nye restauranter med løsningsforslag og giver en personlig service over telefonen. "

  ~ Hans Erik Sækmose, Driftschef hos Kingfood Danmark A/S ~

 • "Da vi stod for en større opdatering på vores teleløsning faldt valget igen på Ontec! Betjening fra både PC og App har givet os fleksibilitet i den interne kommunikation og mulighed for hurtig formidling af beskeder fra vores kunder. Ontec er den rigtige leverandør som vil være med os i fremtiden. Dennis Villumsen, ToyJoy "

  ~ Dennis Villumsen, Monza Group ~

 • "Fingeren på pulsen gav telefoni besparelse på over 50%. En leverandør som virkelig forstår at tilpasse vores løsninger. Vores virksomhed ekspanderer, og kunsten med at tilpasse forstår Ontec til fulde, uden at udgifterne løber løbsk. Vi vil til hver en tid anbefale Ontec. Anne Mette Fischer, Sebra Interiør "

  ~ Anne Mette Fischer, Sebra Interiør ~

 • "Vi startar upp vår första Burger King restaurang i Kiruna i september och Ontec har varit den leverantör som har utmärkt sig genom att under hela processen varit väldigt kommunikativ, följt upp och besvarat alla frågor, hållt alla tider och gjort en proffesionell leverans och idrifttagning. Plus också till utbildningsmaterial via Youtube. Hälsningar Thomas & Filip Nordmark, BurgerKing Sweden"

  ~ Thomas & Filip Nordmark, BurgerKing Sweden ~

 • "Vi har hos Max Burger meget fokus på kvalitet og service og har sætter høje krav til vores leverandører. Ontec opfylder til fulde vores forventninger til vores drive-in løsning, og er 100% tilgængelige 24/7, hvis der skulle opstå problemer og er hurtige til at finde løsninger. Det er bare god service hver gang."

  ~ Michael Raffnsøe MAX ~

<>

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.