Call us
Call us

+45 7020 3700

Quail Digital Headset for RETAIL

Overalt i detailhandlen bliver det mere og mere afgørende, at butikkerne kan yde den optimale service overfor deres kunder og dermed opnå en vedvarende vækst. De visionære detailbutikker prioriterer derfor teknologiske investeringer højt i forhold til, at være på forkant med de konstant skiftende kundebehov og kundegrupper.
Tal med en ekspert

Quail Digital Pro10 Headset. Specielt udviklet til RETAIL

Overalt i detailhandlen bliver det mere og mere afgørende, at butikkerne kan yde den optimale service overfor deres kunder og dermed opnå en vedvarende vækst.
De visionære detailbutikker prioriterer derfor teknologiske investeringer højt i forhold til, at være på forkant med de konstant skiftende kundebehov og kundegrupper.
Et af de teknologiske investeringer der i stigende grad vinder frem på detailmarkedet er brugen af ​​lette trådløse headset, der gør det muligt for personale og ledere konstant, at kunne kommunikere sammen i hele butikken.

Har du brug for at teste vores system
så ring til os på 70203700 

 

Hent vores brochure om vores headsets

Den mest effektive og praktiske måde at kommunikere 

Detailhandlen optimerer konstant og en af måderne er kommunikation, Vi har med vores Quail Digital Pro10 mulighed for at hjælpe detailhandlen med optimal kommunikation mellem medarbejderne.
Systemet er unikt og kan håndtere op til 30 headset på samme base.

Se video på Youtube

Samtale er den mest anerkendte og benyttede kommunikationsform over for medarbejder og kunder, hvor tiderne er under konstant forandring. Detailbutikkerne har i dag ofte tilstrækkelige arbejdsopgaver i forhold til antallet af personale.
Det er derfor yderst vigtigt at sikre, at de rigtige medarbejdere er på det rigtige steder på det rigtige tidspunkt for at optimere kundeoplevelsen.
Vores nye Quail Digital Pro10 headset system er udviklet specielt til dette formål.

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.