Call us
Call us

+45 7020 3700

Headset til sundhedssektor

Tal med en ekspert

Pro11 Quail Digital
Healthcare Headset System

Er et let vægts, digitalt, trådløst kommunikationssystem specielt udviklet til operationsstuer, kan leveres med op til 30 bruger.
velegnet til læger, assistenter og kliniker hvor håndfri tale ønskes, bruges på operationsstuer, ved overvågnings stationer, kontrolrum, mulighederne er uendelige

Hent vores brochure download her

Qual Pro 11

Systemet er også en unik platform til undervisning og læring, fordi der er muligt for medarbejderne at deltage i fjern undervisning, seminarer og trænings sessioner.
Systemet kan via indbygget kort bruges til at optage læge notater.
På trods af minimal størrelse og den ultralette vægt (26 g – mindre end et par briller) er taletiden fra et fuldt opladet batteri op til 10 timers i standby brug og 6 timers håndfri med alle 30 brugere på systemet på samme tid.
Komforten er garanteret med hoved bøjle eller nakke bøjle så det kan tilpasses individuelt.

Lydkommunikation til læger og klinisk personale

Systemet er special udviklet til at kunne bruges i støj fyldte områder.
Headsettet giver rent og diskret lydkommunikation mellem læger og klinisk personale og som til sikrer mere effektive arbejdsgange og behandling.
Det trådløse headset fremmer også større opmærksomhed på nøjagtighed af udført arbejde, reducerer stress og forbedre samarbejdet medarbejderne imellem, fordi kommunikation bliver så meget lettere.

Vores kunder udtaler…

”Min oplevelse med Quail digital er, at det er ekstremt nemt at tage i brug – den daglige brug er effektiv og særdeles problemfri. Især fordi det er trådløst og uden brug af opkald mv. Betjeningen er nem. Man skifter fra en-vejs-tale til to-vejs-tale med et enkelt tryk på øret. Ydermere er lydkvaliteten i top, og man bliver ikke forstyrret af andre talende i samme rum. Fokus forbliver på opgaven og patienten.”
Peder Femhøj, Nordic New Technology Specialist, Cand.scient.med.

 

”Vi har haft stor glæde af Quail digitalt systemet. Det er utroligt nemt at bruge og meget effektiv – hvilket gør, at vi kommunikere hurtigere og mere effektivt med alle. Dette har medført øget effektivitet og patientsikkerhed i de mange komplekse procedurer. Lydkvaliteten er i top samtidig med, at headset er behageligt at have på.”
Jan Møller Nielsen Dept. Cardiology EP unit.Aarhus University Hospital

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.