Call us
Call us

+45 7020 3700

Vil I have samlet jeres telefoniløsning?

Gør livet let for dig selv og din virksomhed og lad Ontec skræddersy en løsning, der samler jeres telekommunikation under én fane. Det giver både ro i sindet og ro i økonomien at samle jeres telefoni hos Ontec.
Tal med en ekspert

Lad os samle dine telefoniløsninger

Mange benytter forskellige leverandører til fastnettelefoni, mobilabonnementer, omstilling og internet. Med Ontec / Uni-tel kan du samle det hele ét sted. Det er både billigere, mere effektivt og langt nemmere at administrere. Det er også nemt at flytte numre med fra tidligere leverandører.

IP-telefoni er klar tale og stabil forbindelse

Hos Ontec tilbyder vi IP-telefoni til erhverv, der giver tydeligt signal og mulighed for at håndtere mange opkald på samme tid. I modsætning til en normal fastnettelefon bruger IP-telefoni internettet til opkald. Det gør det billigere at ringe både i Danmark og udlandet.

One-Connect - fremtidens erhvervstelefoni

One-Connect er en cloud-baseret telefoniløsning til erhverv, som samarbejder smidigt med virksomhedens øvrige systemer. Platformen gør det let at administrere alle kald. Hver medarbejder kan tilpasse platformen til eget behov og tilgå den via enten app eller web-browser.

Hvis kundeservice, mobilitet og effektivitet er vigtigt for jer – så er One-Connect den rette løsning

One-Connect er en super fleksibel platform, som vi skræddersyr præcist til jeres behov. Med One-Connect kan I fx integrere hovedkontor, ­filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I får også et lækkert virtuelt omstillingsanlæg, og I kan samle al telefoni, lave konference kald og supplere med masser af smarte features:

Omstilling

Z Gratis interne kald

Køer

Velkomsthilsen

Telefonsvarer
One-number – mange muligheder
Profil
Statistik

Løsningen skræddersys til jeres behov og har fuld integration til fx Microsoft Teams, kundedatabaser, brancheløsninger og økonomisystemer.

Her er integration gjort nemt for dig

Med Uni-tels simple One-Connect værktøjer får I en effektiv og intelligent telefoniløsning, der arbejder sammen med virksomhedens øvrige systemer. Uanset om I benytter jer af én eller flere leverandører.

Vi integrerer med blandt andet:

  • Microsoft Teams
  • Skype for business
  • Microsoft Office
  • Salesforce
  • E-conomic
  • Navision
  • og mange mange flere…

Statistik

Med statistik løsningen får I nemt et overblik over jeres kald historik. Uanset om du er One-Connect eller IP-telefoni kunde får I gratis adgang til vores statistikløsning. I stedet for foruddefinerede grafer, har vi valgt en løsning med større frihed til selv at tilpasse til jeres konkrete behov. Således kan der filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø samt vælge forskellige intervaller og diagramtyper.

Ontec er Danmarks stærkeste forhandler

Vi har løsninger i hele Danmark. Det er altid let at få hjælp i hverdagen.

Ontec`s tekniker er dygtige fagfolk. De ved alt om erhvervstelefoni og stiller de rigtige spørgsmål, så I er sikre på at få præcis den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Hvor stor er din virksomhed? Er medarbejderne ofte på farten? Har du brug for en løsning der samler kontoret med andre filialer eller hjemmearbejdspladser?

Hvad enten du er på fastnet, mobil eller Teams, sørger vi for, at der altid er styr på kontakten med dine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.