Call us
Call us

+45 7020 3700

Integration af telefoni i Microsoft Teams

Ontec og Uni-tel har skabt en super elegant integration af telefoni i Teams. Alle de smarte features fra vores telefonsystem kan tilgås direkte i Microsofts platform. Læs mere og kom i gang med det samme.

Derfor skal du vælge Teams-løsning fra Ontec

Samlet kommunikation

Alt fra chat, mail og fildeling til videomøder på samme platform som jeres almindelige telefoni. Det er enkelt og effektivt samarbejde.

Smart telefoni

Få alle features fra vores populære telefoni-platform One-Connect eller et signal direkte ind i jeres egen Teams-klient. Valget er jeres.

Smidigt samarbejde

I får et fleksibelt og enkelt sted at samarbejde på projekter. På tværs af afdelinger, samarbejdspartnere og landegrænser.

Nem opstart

Vi har de bedste teknikere i Danmark. I er sikret en hurtig og problemfri opstart. Og hjælpen er altid nær.

Integration af telefoni i Teams

Med vores løsning får I adgang til alle de smarte features fra jeres telefonsystem direkte i Teams. Integrationen gør hverdagen nemmere, uanset om I er på kontoret eller arbejder hjemme.

Løsningen giver jer maksimal fleksibilitet og knytter hele virksomheden tæt sammen. På tværs af lokationer og hjemmearbejdspladser.

Ontec og Uni-tel var blandt de første i verden til at skabe en fuld integration af telefoni til Teams, og vi samarbejder med de absolut førende udviklere på området. I er i gode hænder i hele omstillingsprocessen.

“Uni-tel er længst fremme på dette her område både i Danmark og globalt set”

– Thomas Juhl Olesen, Globeteam, dansk Microsoft Partner –

Tilpasses alle behov

Vælg enten Direct routing eller en elegant integration til vores super populære telefonsystem One-Connect. De to kan også kombineres.

Vi leverer en almindelig forbindelse til dem der ønsker at beholde et eksisterende omstil­lingsbord, mens resten kan benytte telefoni i Teams, via Direct Routing. Kald mellem medarbejderne er naturligvis gratis.

 

Vores unikke Teams-løsning

Teams kan også kombineres på elegant vis med vores alsidige telefoniplatform One-Connect. Dermed åbnes et væld af muligheder. Fx kan I …

 • Ringe ud og modtage kald
 • Flytte kald mellem Teams, mobil og fastnet
 • Melde Teams-klienter ind og ud af køer
 • Trække kald og søge på brugere
 • Se driftsinfo som kø, ventetider og taletid per bruger
 • Se status på kollegaer og kald statistik

Integrationen er usynlig: I ser kun Teams, men kan bruge alle features i One-Connect.

 

Mere om MS Teams

Teams er markedets stærkeste kommunikationsplatform til virksomheder. Den er selve kommandocentralen i Microsofts satsning på effektiv kommunikation og vidensdeling. Mulighederne er mange.

 • Samtaler, filer og alle værktøjer kan deles live med alle på arbejdspladsen
 • Inviter andre til at redigere dine dokumenter direkte i appen via værktøjerne i Office
 • Før private chats eller gruppe-samtaler – og undgå, at vigtige beskeder går tabt i lange mail-tråde
 • Planlæg og tilslut dig videokonference med HD Video, VoIP og dial-in-mulighed
 • Teams er cloudbaseret og alt er tilgængeligt på tværs af mobil, desktop, tablet og browser

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvad skal Teams-løsningen bruges til?
 • Løsningen udvider Microsoft Teams til også at være et avanceret og brugervenligt telefonsystem. Designet ligner Teams, men bag det ligger Uni-tels platform One-Connect, som giver alle de muligheder, man kan forvente af et avanceret telefonsystem.

 

 • Dermed kan al den kommunikation, man skal bruge på sin arbejdsplads, udføres via Teams. Inklusive telefoni.

 

 • En Teams-løsning kan også på helt enkel vis omdanne Teams-klienten til en almindelig telefon. Vi tildeler Teams-klienten et 8-cifret nummer, så der kan ringes til og fra Teams. Med denne enkle løsning kræves ikke One-Connect.
Hvad kræver det at komme i gang?
Brugere, der skal have tildelt et telefonnummer til deres Teams-klient, skal enten have en E3-licens og en Phonesystem-licens eller den komplette E5-licens, hvor Phonesystem automatisk følger med.

Der er ikke behov for dyrt udstyr, specielle software-add-ons eller andet.

Der medfølger enkle trin-guides, som forklarer opsætningen.

Hvis I ønsker at benytte Teams sammen med vores platform One-Connect kræves licenser til dette. Virksomheder, der skifter til One-Connect ender dog meget ofte med at spare penge.

Hvad hvis vi har et telefonsystem i forvejen?
  • Løsningen kan nøjes med at levere telefon-signalet til jeres Teams-klient. Dette kan kombineres med andre typer af telefonsystemer.

   

  • Alternativt kan I skifte til vores telefonsystem, One-Connect. Tilfredsheden med dette er meget høj, og virksomheder, der skifter til One-Connect, ender meget ofte med at spare penge.
Hvor længe varer en opstartsproces?

Når brugerne har de rette licenser, tager det normalt en times tid at sætte det hele op.

Hvis en hel virksomhed skal sættes op med hele pakken inkl. Teams og One-Connect og ikke er kunde hos Ontec / Uni-tel i forvejen, afhænger tidsrammen af antallet af brugere, hvor avanceret og skræddersyet løsningen skal være samt, hvornår virksomhedens eksisterende telefonnumre kan porteres til Uni-tel.

Kunder beskriver opstartsprocessen med Ontec som overraskende hurtig, smidig, tryg og sikker.

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.