Call us
Call us

+45 7020 3700

IP & MOBILTELEFONI

Hurtig support, ingen binding, høj oppetid og lave priser. Ontec leverer moderne erhvervstelefoni i topkvalitet. Vælg blandt enkle løsninger til basale behov og avancerede systemer med masser af smarte integrationer.

Erhvervstelefoni integreret i Teams

Ontec og Uni-tel har som de første i Danmark skabt en fuld integration af erhvervstelefoni i Microsoft Teams. Alle de smarte features fra vores platform One-Connect tilgås direkte fra Teams, så I kan samle al jeres kommunikation ét sted.

 

Erhvervstelefoni med 5G

Med vores løsning kan I hoppe med på 5G-bølgen helt fra start. Det eneste, det kræver, er TDC-kort og 5G-klare mobiler.

Omstilling via alle enheder

Med My One-Connect kan I stille om, styre køer og sikre et gnidningsfrit samspil mellem mobile enheder, PC´er og bordtelefoner. Platformen har alle de features, I kan forvente af en moderne telefoniløsning.

Omstilling

Z Gratis interne kald

Køer

Velkomsthilsen

Telefonsvarer
One-number – mange muligheder
Profil
Statistik

Løsningen skræddersys til jeres behov og har fuld integration til fx Microsoft Teams, kundedatabaser, brancheløsninger og økonomisystemer.

Mobiltelefoni med frit operatørvalg

Med Ontec og Uni-tel får I alle de mobile funktioner til erhvervstelefoni, I kan drømme om. I vælger ovenikøbet selv, om I vil benytte netværk fra TDC, Telenor eller begge dele. Alt styres via My One-Connect app´en. Læs mere om vores mobilabonnementer til erhverv.

 • Let at implementere
 • Behold alle numre
 • Styr bl.a. omstilling og køer
 • Fleksible abonnementer
 • Gennemskuelige regninger
 • Frit netværksvalg
 • Gode priser
 • Alle virksomhedstyper

Fleksibel IP-telefoni til lave priser

Med IP-telefoni fra Ontec / Uni-tel ringer I til lave priser i både ind- og udland. Driftssikkerheden er tæt på hundrede procent, samtalekvalitet er i absolut topklasse, og opsætningen er super fleksibel. Det oplagte valg til virksomhedstelefoni.

 • Sekundafregning på opkald
 • Kun opkaldsafgift på besvarede opkald
 • Enkel online-administration
 • 24/7 overvågning
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Lave priser i ind- og udland
 • Høj samtalekvalitet
 • Nem opsætning

 

%

anbefaler os proakrivt til andre

%

ligger vores oppetid på

%

af vores kald bliver taget indenfor 15 sekunder

Det er let at skifte

Det er let at skifte til Ontec`s erhvervstelefoni. Alt foregår på jeres præmisser, og vi understøtter altid den hardware, I har i forvejen. Det betyder bl.a. at I hverken behøver nye anlæg eller nye telefoner. I kan naturligvis også få alle numre med til både mobil og fastnet.

Vi dækker hele Danmark

Ontec / Uni-tel dækker hele landet gennem de netværksoperatører og forhandlere, der sælger vores produkter. Uanset hvor I bor, er de tæt på jer og jeres hverdag. Supporten er altid tæt på, og I kommer altid til at tale med en person, der kender jer og kan hjælpe straks.

Prøv den bedste erhvervstelefoni – uden forpligtelser

Over 6000 virksomheder har valgt en løsning fra Uni-tel

Loyalitet og kvalitet

Mængden af virksomheder, der får leveret erhvervstelefoni fra Ontec , vokser støt. Samtidig har vi branchens højeste kundeloyalitet. Forsvindende få skifter til andre udbydere, når de har prøvet vores telefoniløsninger til erhverv. Årsagerne til loyaliteten varierer fra kunde til kunde, men der er flere fællestræk. Et af dem er ligeså banalt, som det er vigtigt: Firmaets telefoni tåler ikke udfald. Et fast krav til god erhvervstelefoni er en meget høj oppetid. Mange af de kunder, vi interviewer om deres telefonløsning, nævner stabil drift som det væsentligste krav til deres virksomheds telefoni.

 

Erhvervstelefoni og pris

Når grundlaget for firmaets telefoni – den sikre og stabile drift – er på plads, begynder andre naturlige krav til firmaets telefoni at dukke op. Prisen er indlysende nok en faktor, uanset om den nu er afgørende eller ej. På prissiden kan Uni-tel i høj grad også følge med. Vi lover ikke besparelser til alle, men vi kan konstatere, at mange i praksis er endt med en mindre regning, når de er begyndt at få erhvervstelefoni fra Uni-tel. I øvrigt får vi ofte at vide, at regningen er nem at gennemskue. Man kan se, hvad man betaler for, og der er ingen mærkelige gebyrer og lignende.

Teknologisk styrke

Erhvervstelefoni handler rigtig meget om it. Stik og ledninger nærmer sig en total udfasning til fordel for rene, ofte cloud-baserede løsninger. At kunne følge med i forhold til nye integrationer, fx til Teams, Dynamics, Salesforce og stribevis af andre systemer, der skal kunne tale sammen med telefonien, kræver it-kompetencer på højt niveau. Uni-tel har nogle af branchens allerdygtigste udviklere, hvilket ikke blot betyder, at vi er meget stabile. Det betyder også, at vi hurtigt er klar med nye applikationer eller løsninger til passet specielt til jeres virksomhedstelefoni.

 

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.