Call us
Call us

+45 7020 3700

Erhvervstelefoni Esbjerg - skræddersyet IP og mobiltelefoni

Ontec er eksperter i erhvervstelefoni og netværk. Vi skræddersyr din telefoniløsning, så den passer præcist til dit behov. Vi bor i Hjerting ved Esbjerg og kører ud til kunder i hele Vestjylland.

Ontec – Erhvervstelefoni med afdeling i Esbjerg, Kolding & Vejle

Ontec er din lokale leverandør af erhvervstelefoni. Vores telefoni er baseret på den bedste teknologi. Nøgleordene er kvalitet, service, fleksibilitet og, ikke mindst, gennemskuelige regninger.

 

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi følger kundernes udvikling tæt, så ingen betaler for noget, de ikke bruger.

 

Kontakt os

Ontec leverer erhvervstelefoni til Vestjylland fra sin base i Esbjerg

Features og fakta om erhvervstelefoni fra Ontec

One-connect-platformen

Uni-tels One-connect, samler IP-telefoni, mobiltelefoni, omstilling og services på samme platform. Teknologien er fleksibelt, nem at implementere og integrerer til virksomhedens øvrige systemer.

IP-telefoni og fastnet

Med Uni-tel kører jeres samtaler over internetforbindelsen. Det sparer på samtaletakster og fjerner udgifterne til f.eks. ISDN. IP-telefoni er 100% digital fastnettelefoni i høj kvalitet og konstant opdateret.

Mobiltelefoni med omstilling

Mobiltelefoni til erhverv leveret af Ontec er en sand fornøjelse. Med Uni-tels app har I et helt omstillingsbord i lommen, som er let at bruge og let at tilpasse til præcis din hverdag.

Fordele for alle virksomheder

Når vi leverer telefoni er alt fuldt skalerbart. Det betyder, at systemet kan tilpasses jeres dagligdag uanset, om I er tre eller trehundrede ansatte. Vi optimerer løsningen, så den passer til jeres behov.

Det siger kunderne om Ontec

Ocean Team Group fra Esbjerg har både sparet penge og fået kvalitet. Læs mere her.  Madsens Maskinfabrik fjernede alle bordtelefonerne og sparede penge undervejs. Læs mere her.

Hvem er vores partner Uni-tel?

Ontec leverer Erhvervstelefoni Esbjergs i samarbejde med vores stærke partner Uni-tel. De har branchens mest loyale kunder og er teknologisk med helt fremme. Se mere på Uni-tel.dk

Prøv den største leverandør af erhvervstelefoni i Esbjerg og Vestjylland – uden forpligtelser

Det er ikke kun teknologien bag vores erhvervstelefoni, der er fleksibel og uden dikkedarer. Det samme er vi, når det kommer til binding, regninger og priser.

 

Du kan blive kunde uden binding, du kan altid gennemskue, hvad din regning dækker over, og priserne er stærkt konkurrencedygtige. Og så har vi naturligvis sekundafregning på samtalerne. Det er trods alt sjældent, at en samtale varer præcis 3 minutter.

 

Hvis I vil opleve kvalitet og service gå op i en højere enhed, så kontakt os på 7020 3700 for mere info.

Forbindelsen er i top med erhvervstelefoni fra Ontec

Optimal mobildækning

Esbjerg og Vestjylland får erhvervstelefoni med 30 prøvetid fra Ontec.

Uforpligtende prøveperiode

Telefoni i Esbjerg leveres med høj oppetid af Ontec

Oppetid

Mobil og stationær erhvervstelefoni til Esbjerg og Vestjylland

Se videoen og bliv inspireret til, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Derhjemme, på farten, på kontoret eller på byggepladsen.

 

  • Ingen binding
  • Kundeservice altid i nærheden
  • Høj fleksibilitet
  • Gennemskuelige regninger
  • God rådgivning
  • Sekundafregning

 

Kontakt Ontec

Skriv til os

Du kan kontakte os via denne kontaktformular.