Call us
Call us

+45 7020 3700

Telefonsystem med omstilling, køer og velkomst – helt enkelt

One-Connect er vores super populære telefonsystem til erhvervstelefoni. Et nemt og sikkert valg til små og store virksomheder. Og er "Made in Denmark"

Ét nummer - mange muligheder

Telefonisystem til mobil, fastnet eller begge dele. Mobil og fastnet kan kobles sammen, og I vælger selv, hvor I vil modtage jeres indgående opkald. Ved udgående opkald vælger I selv, hvilket nummer, modtageren skal se.

Få et smart telefonsystem til omstilling og viderestilling i firmaet.

Omstilling og overblik på desktop

Dashboardet giver adgang til omstilling, træk af kald og søgning på alle brugere. Få også vigtige driftsinformationer: Hvor mange er i kø? Hvor længe har de ventet? Hvad er den længste ventetid og den samlede taletid for hver enkelt bruger?

Omstilling og overblik på mobil

One-Connect appen giver masser af smarte funktioner på mobilen. Omstil kald, se status på kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Få et nyt telefonsystem til mobilen i dag.

Skræddersyet telefonsystem

Hvis I prioriterer kundeservice, mobilitet og effektivitet højt, er One-Connect blandt markedets bedste telefonsystemer. Platformen er yderst fleksibel, og vi skræddersyr den præcist til jeres ønsker og behov.

Fx kan I integrere hovedkontor, -filialer og hjemmearbejdspladser under ét. I kan samle al telefoni og supplere med masser af funktioner, der styrker synergien. Benyt eksempelvis telefonmøde, telefonomstilling, gratis interne kald, mobilkø, velkomsthilsen, telefonsvarer og ét nummer.

Smarte telefonsystemer fra Ontec

Altid den nyeste teknologi

Med One-Connect har I altid adgang til den nyeste teknologi – et telefonsystem, som altid er tilpasset jeres behov og udvikling. I får blandt andet adgang til vores One-Connect app, så I kan omstille kald, se status på kollegerne og melde jer ind og ud af køer direkte fra jeres mobiler.

Brugervenlig mobilitet: Tag dit telefonsystem med i lommen

Med My One-Connect Mobil App har du altid masser af smarte funktioner lige ved hånden. Mobil omstilling af telefon, se status på kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte fra mobilen. Alle de vigtigste features ved dit telefonsystem er med i lommen.

 

Hent appen her

Hent Uni-tel’s app i Google Play eller App Store og få mobil omstilling via app med det samme.

Vores telefonsystem giver også mulighed for mobil omstilling via app

Statistik

Med Uni-tels statistik løsning får I nemt et overblik over jeres kaldhistorik. Uanset om du er One-Connect eller IP telefoni kunde får I gratis adgang til vores statistikløsning. I stedet for foruddefinerede grafer, har vi valgt en løsning med større frihed til selv at tilpasse til jeres konkrete behov. Således kan der filtreres på telefonnummer, hovednummer, bruger/kø samt vælge forskellige intervaller og diagramtyper.

Softphone

Softphone er løsningen til dig, der ønsker IP-telefoni i høj kvalitet uden dyr hardware.

En  kan fuldstændig det samme som en klassisk fastnettelefon. Det unikke er, at den kommunikerer direkte med virksomhedens telefonsystem uden et apparat på bordet. Dermed kan du benytte vores professionelle One-Connect-platform uden omkostninger til andet end et headset. Og uanset hvor du er.