Call us
Call us

+45 7020 3700

Integration af IT og telefoni

Uni-tel leverer intelligente integrationer til jeres øvrige it-systemer. Vores platform integrerer med alle førende CRM- og ERP-systemer samt Microsoft Teams og Office 365

Microsoft Teams

Via et stærkt samarbejde med Microsoft-konsulenter er vores alsidige og fleksible platform One-Connect blevet fuldt integreret i Teams. Dermed er al kommunikation samlet et sted.

Skype for Business

Vi har i mange år leveret integrationer til Microsoft-løsninger som Lync og Skype for Business. Sidstnævnte er fortsat en glimrende platform til erhvervstelefoni og videokonference men den er under udfasning.

Vi anbefaler telefoni i Teams frem for Skype.

Integration af telefoni til CRM, ERP og Office 365

Med smarte integrationer til både Office 365 og en lang række CRM- og ERP-systemer kan I sætte jeres data i spil og give en bedre oplevelse, når kunden ringer.

CRM og ERP

One-Connect giver en række stærke muligheder for integration med jeres egne it-systemer. Vores platform fungerer med alt fra Salesforce og e-conomic til Microsoft Dynamics NAV

Office 365

Med vores intelligente integration til Office 365 er det fx nemt at få vist relevante kalenderdata i jeres One-Connect dashboard. God kundeservice over telefonen har aldrig været nemmere.